top of page
Zoeken

KNALLEN MET KORTING


De schoolvakanties zijn over, klaar met de staycations, we moeten weer aan de bak. Maar hoe normaal is ‘het normale leven’ anno 2020? De wereld is nog steeds in de greep van corona. De onzekerheid blijft. Komt de economie er weer bovenop? Hoeveel kan de evenementen- en reisbranche nog hebben? Wat gebeurt er met de woningmarkt en hoe redden de freelancers zich die er in de bezuinigingsdrang als eerste uitgegooid zijn?

Maak jezelf zichtbaar Het is verleidelijk om de hand op de knip te houden en niet-noodzakelijke uitgaven te vermijden. Maar juist nu is het belangrijk om zichtbaar te blijven. Om te communiceren. Laat zien dat je er nog bent en dat je er klaar voor bent. Maak duidelijk hoe jij het verschil kan maken en wat jouw kennis en kunde oplevert. Heb je het nu (te) rustig? Gebruik die tijd om je website te vernieuwen, je aanbod te verbeteren, nieuwe klanten te werven.

Communiceer professioneel Presenteer jij je (vernieuwde) organisatie met een nieuwe website, een nieuwsbrief, advertorial, klantcases met inspirerende verhalen, een relatiemagazine, DM of advertentie? Maak dan niet de fout om een nét niet goede uiting de wereld in te sturen. Als je wat doet, moet het ook goed zijn. Aansprekend, effectief en zonder spelfouten. Daar help ik je graag bij. Want net zoals jij jouw specialisme hebt, heb ik dat ook. Schrijven is mijn vak. Ik zorg dat jij teksten krijgt die doen wat ze moeten doen.

Actie: in september 10% korting op alles wat je door mij laat schrijven.

De korting geldt voor alle opdrachten die je tot 15 september bij me uitzet en die uitgevoerd worden in de maand september. De korting geldt op mijn reguliere uurtarief van €80,-. Uiteraard kan ik je vooraf een prijsopgaaf geven en meestal heb ik veel minder uren nodig dan je verwacht. Begin de eindspurt van 2020 met GoedeZin!

Ik hoor graag van je via Lonneke@goedezin.nl of 026-3890725.

Recente blogposts

Alles weergeven

18! Eindelijk volwassen!

Op 1 juni 2023 is Buro van Goede Zin volwassen geworden! Op deze dag 18 jaar geleden schreef ik me, destijds hoogzwanger van dochter nummer 2, in bij de KvK. Het eerste jaar deed ik het nog naast mi

Communicatie? Begin er niet aan!

Social media, nieuwsbrieven, een blog of vlog… Begin er niet aan! Tenminste, als je er geen tijd voor hebt. Facebook, Twitter en LinkedIn accounts zijn zo aangemaakt, maar social media beheren is veel

Comments


bottom of page