Lonneke de Kroon | SEO Tekstschrijver Arnhem

‚Äč

PORTFOLIO  ||

Buro van Goede Zin schrijft, als freelance copywriter of in opdracht van reclamebureaus, zowel voor de consumentenmarkt als voor de zakelijke markt. Hieronder een greep uit het klantenbestand.

  EEN AANTAL REACTIES VAN KLANTEN:

  • Hogeschool Arnhem Nijmegen: "Lonneke kan heel goed luisteren en meedenken over marketingwensen, kansen en uitingen. Op operationeel niveau, maar ook tactisch/strategisch. Haar ongelooflijke snelle levering is uniek."
     

  • SITA Nederland: "Lonneke is een super gedreven, enthousiaste tekstschrijfster die makkelijk laveert binnen de diverse lagen van een organisatie. Zij weet van de meest gortdroge materie hapklare, sterke artikelen te maken. Soms leverde ik haar steekwoorden aan of het uiterste.....een load aan allerlei documenten. Ze maakt er altijd wat goeds van én met goede zin. Een aanrader!"
     

  • Topic Travel: "Lonneke heeft  meerdere jaren de redactie gedaan van de productbeschrijvingen. Niet alleen weet zij teksten te voorzien van een wervende laag die past bij de doelgroep, ook is ze taalkundig zeer sterk waardoor de directie alle teksten vol vertrouwen (ongezien) op de website kon plaatsen. Dit deed zij op een zeer prettige en professionele manier. Voor ons was het prettige contact en de pro-actieve houding een zeer waardevol onderdeel van de samenwerking."

Webteksten

Mailingen

Brochures / Factsheets

CONTACT

Buro van Goede Zin
Lonneke de Kroon, Tekstschrijver

Adres // Willem Roodbeenhof 26
6842CZ Elden (Arnhem)
KvK Arnhem // 3020 5317 0000

btw-id // NL001649046B47 


Telefoon // 026 - 389 07 25 
Mobiel //  06 - 28 24 35 06

E-Mail // info@goedezin.nl

 

Foto's door: www.mooieportretten.nl