TRAINING COMMERCIEEL SCHRIJVEN

Als office manager, secretaresse, communicatieadviseur of commercieel medewerker stuur je regelmatig een tekst de wereld in. Denk maar aan een offerte, een bevestiging, e-mail, blog, persbericht, social media post of een aanpassing aan de website. Natuurlijk kun je best foutloos schrijven, maar is je tekst ook goed en commercieel? Doet de tekst wat hij moet doen en komt je boodschap over bij de ontvanger?

Korte, effectieve training

Iedereen die wel een beetje extra zelfvertrouwen kan gebruiken op tekstgebied, heeft baat bij de training Commercieel Schrijven met Goede Zin. In 1, 2 of 3 dagdelen leer ik je de basisbeginselen van een goede tekst. Jij mag zelf aangeven waar de nadruk op moet liggen; algemeen commercieel schrijven, schrijven voor online, interviews, blogs en klantcases... Zeg het maar! We bespreken de theorie en oefenen met echte teksten uit jouw praktijk. 

Privé of met een aantal collega's
De training Schrijven met Goede Zin is geschikt voor maximaal 4 mensen tegelijk. Door de groep klein te houden, krijg je maximale aandacht en ruimte om te oefenen. Doe je het liever alleen, dan kan dat natuurlijk ook. De training vindt plaats bij jou op kantoor, bij Buro van Goede Zin in Arnhem of op een andere locatie naar keuze. Je hebt al een maatwerk incompany training vanaf €500,- per dagdeel.

Meer weten? Neem even contact met mij op!

CONTACT

Buro van Goede Zin
Lonneke de Kroon, Tekstschrijver

Adres // Willem Roodbeenhof 26
6842CZ Elden (Arnhem)
KvK Arnhem // 3020 5317 0000

btw-id // NL001649046B47 


Telefoon // 026 - 389 07 25 
Mobiel //  06 - 28 24 35 06

E-Mail // info@goedezin.nl

 

Foto's door: www.mooieportretten.nl