top of page
2023-06-13_Lonneke-de-kroon0403.jpg

BURO VAN GOEDE ZIN 
LONNEKE DE KROON

Ik ben de vrouw achter Buro van Goede Zin: Lonneke de Kroon; ervaren tekstschrijver /copywriter, geboren in Arnhem, getogen in Nijmegen. 

 

Ik studeerde in Tilburg aan de Akademie (met een k, ja) voor Journalistiek en Voorlichting, deed een opleiding Accountmanagement en volgde de nodige trainingen, waaronder NIMA-A, NGPR-A en SEO voor Tekstschrijvers. 

 

Ik werkte ruim tien jaar in verschillende marketing- en sales functies voordat ik in 2005 Buro van Goede Zin startte. Buro van Goede Zin is gevestigd in Arnhem maar werkt voor klanten in heel Nederland.

Hoe je mij herkent? Ik kom meestal vrij verwaaid binnen (want: op de fiets), heb de nodige tattoo's en draag graag kleur. Oh, en ik lach belachelijk hard. Kortom; je pikt mij er waarschijnlijk wel uit. ;-)

2023-06-13_Lonneke-de-kroon1855.jpg

TEKSTSCHRIJVER, REDACTEUR, PROJECTMANAGER IN ARNHEM

Ik schrijf voor alle branches, zowel B2B als B2C, maar de nadruk ligt op zakelijke dienstverlening, vastgoed/onroerend goed, onderwijs en afval/recycling/duurzaamheid. 

 

Ik schrijf alle soorten teksten. Van personeelsblad, brand story of advertentie tot radiocommercial, vacaturetekst, blog en alles er tussen in.

 

Het beste ben ik in commerciële teksten en in het vertalen van technische of ambtelijke teksten in goed leesbare, korte tekst. Wat ik heel leuk vind om te doen, is story telling. Ik vertaal graag jouw DNA in een 'lekkere' tekst die vertelt waar jij voor staat.

 

Ik heb veel ervaring in (seo) webteksten, blogs, klantcases/testimonials en magazines. 

 

Mijn kracht ligt in mijn snelheid van leveren en mijn flexibiliteit. 

2023-06-13_Lonneke-de-kroon0078.jpg

EEN AANTAL KLANTREACTIES 

Hogeschool Arnhem Nijmegen: "Lonneke kan heel goed luisteren en meedenken over marketingwensen, kansen en uitingen. Op operationeel niveau, maar ook tactisch/strategisch. Haar ongelooflijke snelle levering is uniek."

 

SUEZ: "Lonneke is een super gedreven, enthousiaste tekstschrijfster die makkelijk laveert binnen de diverse lagen van een organisatie. Zij weet van de meest gortdroge materie hapklare, sterke artikelen te maken. Soms leverde ik haar steekwoorden aan of het uiterste.....een load aan allerlei documenten. Ze maakt er altijd wat goeds van én met goede zin. Een aanrader!"

Topic Travel: "Lonneke heeft meerdere jaren de redactie gedaan van de productbeschrijvingen. Zij weet teksten te voorzien van een wervende laag die past bij de doelgroep. Ook is ze taalkundig zeer sterk waardoor de directie alle teksten vol vertrouwen (ongezien) op de website kon plaatsen. Dit deed zij op een zeer prettige en professionele manier. Voor ons was het prettige contact en de proactieve houding een zeer waardevol onderdeel van de samenwerking."

 

 

bottom of page