Lonneke de Kroon 

SEO Tekstschrijver

WIE BEN IK  ||  Over Buro van Goede Zin

Ik ben de vrouw achter Buro van Goede Zin: Lonneke de Kroon; ervaren tekstschrijver /copywriter, geboren in Arnhem, getogen in Nijmegen. Ik studeerde aan de Akademie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg  deed een opleiding Accountmanagement en volgde de nodige trainingen, waaronder NIMA-A, NGPR-A en SEO voor Tekstschrijvers. Ik werkte ruim tien jaar in verschillende marketing- en sales functies voordat ik in 2005 Buro van Goede Zin startte. Buro van Goede Zin is gevestigd in Arnhem maar werkt voor klanten in heel Nederland.

Tekstschrijver, communicatieadviseur en project manager, gevestigd in Arnhem

Ik schrijf voor alle branches, maar de nadruk ligt op zakelijke dienstverlening, vastgoed/onroerend goed, automatisering, onderwijs en afval/duurzaamheid. Ik schrijf alle soorten teksten; van personeelblad of advertentie tot radiocommercial, vacaturetekst, blogs en alles er tussen in. Het beste ben ik in commerciële teksten en in het vertalen van technische of ambtelijke teksten in goed leesbare, korte tekst. Verder heb ik veel ervaring in (seo) webteksten en magazines. Mijn kracht ligt in mijn snelheid van leveren en mijn flexibiliteit. 

IMG_3009.jpg

  EEN AANTAL REACTIES VAN KLANTEN:

  • Hogeschool Arnhem Nijmegen: "Lonneke kan heel goed luisteren en meedenken over marketingwensen, kansen en uitingen. Op operationeel niveau, maar ook tactisch/strategisch. Haar ongelooflijke snelle levering is uniek."
     

  • SITA Nederland: "Lonneke is een super gedreven, enthousiaste tekstschrijfster die makkelijk laveert binnen de diverse lagen van een organisatie. Zij weet van de meest gortdroge materie hapklare, sterke artikelen te maken. Soms leverde ik haar steekwoorden aan of het uiterste.....een load aan allerlei documenten. Ze maakt er altijd wat goeds van én met goede zin. Een aanrader!"
     

  • Topic Travel: "Lonneke heeft  meerdere jaren de redactie gedaan van de productbeschrijvingen. Niet alleen weet zij teksten te voorzien van een wervende laag die past bij de doelgroep, ook is ze taalkundig zeer sterk waardoor de directie alle teksten vol vertrouwen (ongezien) op de website kon plaatsen. Dit deed zij op een zeer prettige en professionele manier. Voor ons was het prettige contact en de pro-actieve houding een zeer waardevol onderdeel van de samenwerking."