top of page
Zoeken

18! Eindelijk volwassen!

Op 1 juni 2023 is Buro van Goede Zin volwassen geworden! Op deze dag 18 jaar geleden schreef ik me, destijds hoogzwanger van dochter nummer 2, in bij de KvK. Het eerste jaar deed ik het nog naast mijn loondienstbaan, maar al snel had ik genoeg werk om ontslag te kunnen nemen. En sindsdien heb ik altijd voldoende tot zelfs te veel werk gehad.


Ik heb heel veel klanten waar ik al vele jaren voor schrijf, heb superleuke relaties met de bureaus waar ik voor werk en heb de leukste mensen leren kennen in die tijd. Ik heb nog nooit een echt conflict gehad (waar ik héél blij om ben), heb slechts 1 keer een incassoprocedure hoeven doen en ik heb mijn jaaromzet gestaag zien stijgen, zelfs in coronatijd. Ik heb voor hele mooie namen mogen schrijven en over de gekste onderwerpen. Hierdoor heb ik enorm veel kennis opgedaan over onder meer grondstoffenmanagement en afvalrecycling, maar ook over fokstieren, clouddiensten en uitvaartverzorging, om maar eens een dwarsstraat te noemen.


De laatste jaren heb ik verschillende trainingen gegeven over Commercieel Schrijven in het algemeen, maar ook specifiek over het schrijven van persberichten, klantcases en social media. Nou had ik natuurlijk wel de nodige opleiding en praktijkervaring, maar ik had destijds nog nooit training gegeven. Nou ja, wel dansles, maar dat telt niet hè. ;-) Maar ik had één klant die zei: "probeer het gewoon bij mij, jij kan dat, Lon!". En boy, wat vind ik dit inmiddels leuk. Elke keer weer spannend, zeker als het maatwerk is, maar ik geniet onwijs van die dagen dat ik een klein gezelschap in een informele setting mijn kennis mag overdragen. Met de nodige pauzes, grapjes en kwinkslagen natuurlijk, want ik moet het zelf ook leuk vinden. ;-)


Iedereen die op wat voor manier dan ook onderdeel is geweest van mijn afgelopen 18 jaar, onwijs bedankt! Proost op de volgende 18 jaar!

Recente blogposts

Alles weergeven

Communicatie? Begin er niet aan!

Social media, nieuwsbrieven, een blog of vlog… Begin er niet aan! Tenminste, als je er geen tijd voor hebt. Facebook, Twitter en LinkedIn accounts zijn zo aangemaakt, maar social media beheren is veel

Prima. Is dat een acht of een zesje?

Hoe heb ik het gedaan? Prima. Wat denk jij dan? Ben je blij met deze prima, of niet zo? Een vriendin had recent een discussie over het woord ‘prima’. Ze zit in het onderwijs en haar team was verdeeld

Comments


bottom of page